Kljub porazu solidna predstava članic

članska EXTRA liga LPI.SI – 4.krog

12.11.2016 ob 17:00, Športna dvorana Novo Mesto

ŽKK KRKA: ŽKK POMURJE   63: 42

Rezultat po četrtinah: (19:9, 13:13, 15:9, 16:11)

Igralke in strelke Žkk Pomurje:

Alja Samec 19 (2:7, 1×3), Kiara Marinič 7 (4:3), Maša Črnko 5 (2:2, 1×3), Natalija Rebrica 5 (1:1), Viktorija Slivnjek 4 (0:2), Nina Domjan 2, Tara Tratnjek, Urša Sever, Anja Zamuda,in Alja Roudi.

Komentar tekme, trener Slavko Domjan:

Poraz na gostovanju proti fizično izredno močnim ter visokim nasprotnicam iz Novega mesta je zaslužen, kar pa ne pomeni, da se naše igralke niso pošteno borile. Objektivno že tako oslabljena ekipa brez poškodovanih Ajde in Melani, ni imela realnih možnosti za zmago.

Po uspešnih uvodnih minutah in našem vodstvu s šestimi točkami, si je Tara sredi prve četrtine huje poškodovala gleženj, kar je bistveno vplivalo na nadaljnji potek igre. Ob izredni predstavi Alje Samec, ter srčne igre večine igralk, je sredi tretje četrtine rezultat bil še vedno aktiven (37:29). Do konca tekme so domačinke s številnimi rotacijami ter na trenutke dokaj »moško« igro, tekmo zasluženo zaključile v svojo korist.

Kljub porazu, čestitke vsem igralkam za pošten odnos do igre, čeprav zaradi šolskih in službenih obveznosti vse nimajo možnosti popolnih treningov. Tari pa želim, da se čim prej znebi mavca in tako kot Ajdi in Melani, uspešno rehabilitacijo ter hitro vrnitev v ekipo.